Undervisning

Jeg tilbyder undervisning i billedkunst på mange niveauer. Her på siden kan du læse om aktuelle kurser og mulighederne for undervisning skræddersyet til dit behov.

 

 

Nu åbner aftenskolerne igen

 

Fra d. 21 maj må der igen undervises på landets aftenskoler. Du kan komme til kursus hos mig i Rødovre allerede fra slutningen af måneden. Jeg laver en komprimeret version af mit begynderkursus “Klassisk maleri” og mit kursus “Kreativt billedværksted”. Der vil komme yderligere kurser i løbet af sommeren rundt omkring i byen, så følg med her på siden. Jeg glæder mig til at komme i gang igen!

Link til AOF Rødovres hjemmeside HER

 

 

 

Sommerhøjskole

 

Hvis du vil have kunstnerisk input i din sommerferie kan jeg tilbyde 14-dageskurset “Oplev Verden” på Ærø Kunsthøjskole. Der er få pladser tilbage, så tøv ikke for længe, hvis du vil med. Læs mere her.

 

 

 

Individuel undervisning

 

er fortsat en mulighed efter særlig aftale. Det kan du læse meget mere om ved at klikke her.

 

Er I en gruppe, der ønsker en skræddersyet workshop eller et foredrag, er I også meget velkomne til at kontakte mig på info@jacobhoff.dk eller telefon +45 20 93 83 92.

 

 

 

Om min undervisning

 

Jeg har undervist i maleri, tegning og generel kunstforståelse i en årrække på alle niveauer fra nybegynder til meget øvet. Jeg underviser i klassiske færdigheder inden for tegning og maleri samt i udviklingen af et personligt billedkunstnerisk udtryk hos den enkelte.

 

Generelt har jeg den undervisningsfilosofi, at det gælder om at udvikle de færdigheder, der skal til for at kunne udfolde det personlige udtryk, man ønsker sig. Billedkunsten rummer nemlig så mange forskellige, jævnbyrdige muligheder, at det er umuligt at undervise alle i det hele på én gang. For nogle indebærer det en grundig skoling i figurativ tegning og maleri, mens det for andre i højere grad handler om hurtigt at komme i gang med at arbejde med, hvordan et værks abstrakte elementer (størrelser, farver, gestik mm.) virker sammen, eller hvordan et emne formuleres og bearbejdes malerisk. Derfor modtager jeg som regel også nye elever med spørgsmålet om, hvem der er deres yndlingskunstner, for at få en idé om, hvilken retning jeg skal sende dem i.

 

Jeg lægger desuden stor vægt på, at den enkelte udvikler et kendskab til billedkunst før og nu. Det er vigtigt at have en indre billedbank at trække på i forhold til inspiration, gode løsninger og trøst under modgang. Det udvikler også den kritiske sans, for når man har set det bedste, lader man sig ikke spise af med dårlig kunst – hverken andres eller ens egen.